جزییات خبر

بکارگیری جوش میانی جهت افزایش استحکام اتصالات در اسکلتهای فولادی(بخش دوم)

سوران سوله

بکارگیری جوش میانی جهت افزایش استحکام اتصالات در اسکلت های فلزی  

عوامل مختلفی در کاهش کیفیت جوشکاری کارگاهی تاثیرگذار هستند: استفاده از نیروی انسانی غیر مجرب از عوامل اصلی پایین آمدن کیفیت جوشکاری ساختمان است، گاه در فاصله بین پاس های متوالی جوش حتی از جدانمودن گل جوشکای خودداری می شود. یکی از انواع جوش هایی که در ساختمان بسیار از آن استفاده می شود جوش سربالاست که به علت سختی اجرا و عدم تسلط جوشکار در آن موقعیت در غالب اوقات از کیفیت پایینی برخوردار است، همچنین در بسیاری از موارد دراثر تکنیک های نامناسب جوشکاری نقایصی چون تابیدگی و پیچش در قطعات اتفاق می افتد. با توجه به مطالب فوق، ارائه طرح، روش و یا دستورالعمل هایی که بتوانند هر چه بیشتر از ضعف ها و اشکالات اجرایی جوشکاری کاسته و بهبود کیفیت اتصالات را به همراه داشته باشند همواره مورد توجه و استقبال طراحان و مسئولین نظارت و اجرای پروژه های ساختمانی بوده است .

در برخی طرح ها برای افزایش ضریب اطمینان و استحکام اتصالات جوشی به کارگیری المان های تقویتی و کمکی مانند لچکی های تک یا دوتایی در اتصالات مفصلی و یا اتصالات گیردار توصیه شده و در اغلب این روشها مبنای کار افزایش طول موثر جوش و در نتیجه افزایش استحکام اتصالات جوشی است. یکی دیگر از روشهای افزایش استحکام استفاده ازجوش کام و انگشتانه در بعضی اتصالات اسکلت های فلزی است .

جوش میانی مشتمل بر دوگونه جوش کام و جوش انگشتانه ، روشی است که برای ایجاد اتصالات روی هم یا پوششی مورد استفاده قرار می گیرد. در جوش انگشتانه یک یا چند سوراخ یا حفره دایره ای شکل روی صفحه بالایی یا قطعه فلزی رویی ایجاد می شود ودر جوش کام یا زبانه این سوراخ ها جای خود را به یک یا چند شکاف تقریباً بیضوی شکل با ابتدا و انتهای دایره ای می دهند. این سوراخ ها و یا شکاف ها به طور کامل با فلز جوش (یعنی الکترود جوش قوسی) پرمی شوند.

جوش میانی به عنوان جوش مکمل در سازه های فلزی می تواند علیرغم وجود مشکلات جوشکاری، ضرایب اطمینان را بالا برده و استحکام اسکلت های فلزی جوشی را تا حدی ارتقا بخشد. البته استفاده از این نوع جوش در صنعت ساختمان موضوعی جدید نبوده و در مواردی که مقاومت جوش انجام شده در لبه ها ( جوش شیاری و جوش گوشه ) به حد کافی نرسیده باشد مورد استفاده قرار گرفته است.

لیکن این کاربرد خیلی به ندرت مورد توجه قرار گرفته و از آن به عنوان روشی استاندارد در طراحی اتصالات استفاده نمی شود .

گروه صنعتی سوران در زمینه طراحی و اجرای فونداسیون، ساخت و اجرای سوله و اسکلت های فلزی، با بهره گیری از مهندسین و متخصصین برتر در سریع ترین زمان ممکن و با بهینه ترین قیمت در خدمت مراجعین محترم می باشد.

جهت مشاوره و طراحی سوله سبک و سنگین با بهترین متریال می توانید با شماره های ذیل تماس حاصل فرمائید:
09111215243-011-43113911-15

برای مشاهده گواهینامه ها و افتخارات مربوط به شرکت مهندسی سوران صنعت فولاد میتوانید از صفحه درباره ما دیدن فرمائید.